Word coöperant

Wil je mee investeren? We zijn volop een nieuw aanbod van aandelen aan het opmaken. Dit verschijnt in de volgende dagen.  Tot binnenkort!

Wil je mee investeren?

ZuidtrAnt-W zoekt nieuwe coöperanten, aandeelhouders dus, om dit project te kunnen uitbouwen.

Je wordt coöperant door één of meerdere aandelen van 100 Euro te kopen van ZuidtrAnt-W.

Een pakket van vier aandelen van 100 Euro, samen 400 Euro, bevat één aandeel met Tax Shelter voordeel.  Dat Tax Shelter-aandeel kan je inbrengen in je  belastingaangifte van volgend jaar, waardoor je alvast 45% van je investering in dit aandeel terugverdient als belastingvermindering.  Per persoon kan je tot 50 aandelen kopen.  Voor wie Tax Shelter kan gebruiken, zijn dat dan 48 of 50 aandelen, waarvan 12 aandelen met Tax Shelter voordeel.

Je kan ook 50 aandelen kopen zonder Tax Shelter voordeel..

Als coöperant deel je mee in de winst wanneer de coöperatie dividend uitbetaalt. Tegelijkertijd investeer je in een duurzame toekomst, waarin we als samenleving minder afhankelijk zijn van fossiele buitenlandse energie.
Een warme oproep dus om mede-eigenaar te worden van dit veelbelovend project.

Investeren in aandelen is zonder kapitaalgarantie. Lees daarom eerst deze belangrijke informatie: de info-folder van dit aanbod van aandelen en de statuten van ZuidtrAnt-W cv. We maakten ook een uitgebreide FAQ, die regelmatig een update krijgt, waarin alles helder wordt beantwoor.

Enthousiast en overtuigd om jouw steentje bij te dragen, vervolledig het coöperant-formulier en je krijgt spoedig een mail van ons met alle details. 

 

Stel ons gerust via de contact pagina alle vragen die je nog hebt.